ARBETSDAG NR 14 2016-10-29

By Christian Wollert|29 oktober, 2016|

Idag var det en vacker höstdag och 10 st ur besättningen som samlades ombord. Livflottar och räddningsvästar packades och klargjordes för transport för årlig service. Brandslangar, vapensköld och namnskyltar plockades in. En asbestrond i genomfördes i fartyget och allt verkar se bra ut. Även lanternorna plockades in för översyn under vintern. Fortsatt arbete med att få ordning på Ora-systemet. Klart är att den 10W förstärkare som betjänar mitt-hytterna, är kass. Den enheten måste tas ner och tas till verkstad för reparation. Hur det skall görs i detalj är just nu oklart. Tyvärr är hela Ora-systemet väldigt svårjobbat pga enheternas placering i fartyget. Felet är lokaliserat till förstärkarlåda 42 i mässen. Utkikens headset är åtgärdat, sladden hade kommit i kläm i dörren sist.

Share this Post: