ARBETSDAG NR 16 2016-11-26

By Christian Wollert|26 november, 2016|

Tele har monterad ner förstärkaren för de aktra mässhögtalarna som är kass och skall försöka åtgärda denna under vintern. Förstärkaren för maskin, FChytt skall var OK enl. testning. Handmikrofonen i ”tamburen” var trasig och är nu utbytt.

NUC-lanternorna testades  och var OK tills  en lampa gick sönder vilket det också larmades för. Efter att ha bytt lampa så fungerade allt igen. Alla 3 r/v/r (NUC-lanternor) fungerar och ger OK på panelen. 2 st lampor finns nu som reserv i FC-hytten. Ett testurtag åt tongeneratorn för förstärkarna/högtalarna har installerats. Högtalaren på halvdäck hörs ej. Fortsatt felsökning kommer att ske.

Samtliga vattensystem är nu vintersäkrade och avfuktningsaggregaten uppsatta.

Share this Post: