Biljettkörning: Från Örlogsdagarna (Genomförd)

By Danne Svensson|8 december, 2020|

Datum: 2021-08-29

Tid: 09.30 – 15.00

Plats: Vasahamnen, Stockholm

Sjötid: ca 5 timmar

Biljettkörning för allmänheten från Stockholm Vasapiren till Gålöbasen. Vi kommer att färdas sydvart genom en Stockholms fantastiska skärgård där vi passerar en rad platser som finns i vår skärgårds historia som Vaxholm, Kanholmsfjärden, Stavsnäs och Dalarö med flera. Vår slutdestination på vår resa är hemmahamnen på Gålöbasen.

T121 Spica utgår denna resa från Stockholm och Vasapiren. Vi samlas klockan 09.30 på piren där passagerarna prickas av innan de embarkerar och efter samling samt säkerhetsgenomgång.  

Besättningen gör klart för losskastning och vi sedan så stävar vi i nordost mot Vaxholm passerar ut genom det mindre kända Kodjupet. Efter denna passage så styr vi in i Lindalsundet, följer Sandhamnsleden ut till Kanholmsfjärden där vi äntligen kan gå med full fart igen.
Vi stävar sydvart mot Långholmens fyr som passeras. Vidare förbi Stavsnäs och ner på Nämdö- och Jungfrufjärden i full fart. Dalarö passeras och Oxnö udd på Gålö rundas för att sedan styra in i vår hemmahamn på Gålöbasen.

Busstransport till Stockholm central via Haninge station kommer att ordnas från Gålö om man så önskar.

Kollektivt åker du med SL-buss 845 som avgår från Västerhaninge station till Gålö (Västra Bondäng).

Mer info på SL:s webbplats (SL tidtabell)

Pris endast 1900 kr/person

(för medlemmar i T121 Spica Vänner är priset 1800 kr/pers)

I biljettpris ingår dessutom fika och en matig smörgås ombord .

Du bokar din biljett genom att betala in biljettsumman till plusgironr 20 31 48-2 – ange namn, e-post och mobilnummer samt datum för aktuell körning i din bokning.

Kom ihåg – först till kvarn gäller – boka din biljett redan idag!

”Antalet anmälda passagerare måste överstiga 25 för att körningen ska kunna genomföras”

Om du vill köpa presentkort eller har du frågor är du välkommen att kontakta oss via event@t121spica.se eller genom att ringa 070-213 78 83.FÖRETAG Kontakta oss på event@t121spica.se för offert och förslag på detta event.

Share this Post: