God Jul och Gott Nytt fullmatat år med extra allt

By Olle Jidinger|22 december, 2021|

Igår så var Henrik Bergman och jag på Premiärvisning av Secret Sea (Hemligt Hav) vilken vi bistod vid inspelningen ombord på T121 Spica. Vi såg alla de 3 avsnitten som vars visning på TV4 Play startar nu den 25 december. Ni kommer att känna igen er framförallt i avsnitt3. En mycket tankvärd serie som vi tycket skildrar mycket av vad vi vet osv.

Helena af Klerken & Petter Hansson

I närtid kommer generatorn att lyftas ut och sändas på omlindning för att sedan återmonteras och driftsättas. Då har vi äntligen en fungerande enhet som vi kan lita på.

Säsongen 2022 ser ut att verkligen att bli fullmatad i alla avseenden som Stockholmsbesök, Torpedattack, Kalla Kriget och Långresa allt enligt plan.

Jag önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År !

Med ny Covid attack så får vi vara försiktiga och följa direktiv så att vi kan starta upp året på ett bra sätt vilket alla skötte utmärkt 2021, så nu när vi vet vad som krävs så fixar vi det eller hur?

Vid rodret Olle Jidinger

Share this Post: