Biljettkörning: Järnholmsund 8/10 INSTÄLLD

By Hans Troedsson|2 februari, 2022|

Datum: 2022-10-08

Tid:10.30 – 12.00 (insläpp för passagerare vid grinden till Gålöbasen 10.15 och 15 minuter framöver).

Plats: Gålöbasen Haninge

Sjötid: ca. 1,5 timme

Biljettkörning för allmänheten med T121 Spica från Gålöbasen ut på Mysingen och genom Järnholmsund. Vi kommer att färdas ut över Mysingen och styra in i en militärled som som är smal och känns ännu smalare i full fart. Passagerarna får uppleva manövrar i hög fart och då känna på hur detta är på ett större fartyg. T121 Spica kommer att ge dig en sjötur som du troligen inte glömmer i brådrasket. Denna sjötur ger oss en känsla för de leder som fortfarande finns kvar och leder oss genom trånga sund, i detta fall Järnholmsund. Denna flottans krigsled är bara några millimeter bred på sjökortet och minsjäl inte mycket bredare i verkligheten. Efter samling och säkerhetsgenomgång så kastar vi loss sätter kurs ut mot Mysingen och med full fart följer vi krigsleden genom Järnholmsund och vidare ut mot Östersjön. Vi girar sedan babord på reträttkurs, fortfarande med högsta fart, upp mot Långbälingsund, över Mysingen och in till vår hemmahamn på Gålöbasen.

Fri Parkeringar för dig som kommer med egen bil och Vägbeskrivning här.

Kollektivt åker du med SL-buss 845 som avgår från Västerhaninge station till Gålö (Västra bondäng). Mer info på SL:s webbplats (SL tidtabell)

Pris: Endast 1.700 kr/person

(För medlemmar i T121 Spica’s vänner och 1.600 kr/pers)

Du bokar din biljett genom att betala in biljettsumman till plusgironr
20 31 48-2 – ange namn, e-post och mobilnummer samt datum för aktuell körning i din bokning. Kom ihåg – först till kvarn gäller – boka din biljett redan idag!

”Antalet anmälda passagerare måste överstiga 25 för att körningen ska kunna genomföras”

Om du vill köpa presentkort eller har du frågor är du välkommen att kontakta oss via event@t121spica.se eller genom att ringa 070-213 78 83. FÖRETAG Kontakta oss på event@t121spica.se för offert och förslag på detta event.

Share this Post: