ARBETSDAG NR 10 2016-05-14

By Christian Wollert|15 maj, 2016|

Under arbetsdagen 14/5 var vi 11 ombord. Fortsatta arbeten med målning av SB utsida, huvuddäck, rostbehandling av däckshus samt slipning och lackning av relingslister. Thomas bytte bränslefilter på BB GT5 och BriSi-filter på MD GT1. Vissa problem att få igång BB GT5. Efter byte av manöverpanel så verkar den fungera igen. I maskin åtgärdades även smörjoljeläckaget på vinkelväxel till BB GT1 samt justerades magnetventilen till SB GT5 som därefter provkördes. Start på andra försöket. Däck har under ett antal dagar arbetat med våra tuber som ligger iland utanför Intensiven. Dessa har tvättats, slipats och plastats. Färskvattentanken har fyllts på och Sören har dammsugit inredningen. Tele har förutom stöd till maskin med generatorerna arbetat med att få igång visarna till loggen som inte fungerar som de ska.

Därutöver har tjänstegrensvisa arbeten genomförts för att kunna genomföra körning 21/5.

Share this Post: