Ut på böljan den blå….

By Olle Jidinger|5 maj, 2021|

Ja, äntligen har många i besättningen fått en första dos av vaccin flera har fått två. Det känns skönt att vi har fått en del av ett skydd på plats, men fortfarande gäller det att hålla avstånd och hålla sig hemma om man visar några symptom alls På denna otrevliga rent utsagt farliga smitta.

Vi kommer nu till helgen ha en provkörning om allt går som tänkt. De som anmält sig till denna provkörning har fått Mail om detta med program och besättningslista och vet följaktligen vad som gäller för lördagens test. Vi har även förplägnad utanför Intensiven (till självkostnadspris) som vi hoppas ger oss kraft att orka med allt som skall ske.

Vädret ser lite lynnigt ut men vi tål det, så det skall bli roligt att få lite vind i håret men klä på er för det blir nog svalt i blåsten och om det kommer lite nederbörd.

Vid rodret
Olle Jidinger

Share this Post: