Äras skall de som äras bör

By Olle Jidinger|17 januari, 2022|

Som ni redan vet så behöver en av våra Genaretorer lite extra omvårdnad för att kunna tjänstegöra framöver. I lördags så togs den ur sitt trygga förvar, väl dold i maskrummet och fick se dagsljus igen. Under flera månader har maskingänget under ledning av Thomas och Gunnar skruvat och tänkt så det knakar, hur i he….e skall vi få ut denna pjäs som uppskattades väga 450-500 kg.

Nu är den äntligen ute tack vare ett tappert gäng som var ute på Gålö i lördags och med gemensamma krafter och tillsammans med Nordanö´’s kran så kom generatorn iland och förpackades för transport som kommer att ske i början på veckan. Nu vet vi att hela generatorn väger 720-730 kg inte illa

Tack alla i maskin! Vi gillar er.

Vid rodret, Olle Jidinger

Share this Post: