Utbildingspass teori 1 tisdag kväll 17 januari

By Christian Wollert|18 januari, 2023|

Vi ha sedan drygt 10 år genomfört teoretiska utbildningspass i fartygs- och säkerhetstjänst ombord i syfte att kunna bedriva en så trygg verksamhet som möjligt.

I år genomfördes det första passet med 23 besättningsmedlemmar och berörde säkerhets-handboken och organisationen runt Spica. Sedan 2017 har vi kunnat vara i Stockholm Exergi lokal i Hammarby Sjöstad, vilket har underlättat för alla att ta sig till kvällspasset.

Här diskuterades också vad som besättningen önskade få ut av kommande år.

För att alla skulle hålla sig vakna så var det ett antal gruppvisa arbeten insprängda mellan föreläsningarna. I övrigt är innehållet anpassat för de som är nya i besättningen eller som repetition för de som varit med ett tag.

Share this Post: