Nu har vi fyllt på i våra förråd med mycket ”bra att ha”

By Olle Jidinger|16 oktober, 2020|

Transporten från Ärla gick igår och kom till Gålö efter lite förvecklingar om adresser mm, men Haninge Åkeri såg till att allt kom med till Gålö där de anlände ca kl:14.00.

Idag så var Lennart, Danne, Pelle, K1, Arne och Olle och inledde den sållning som erfordrades av allt ”gott och blandat” som kom med till Gålö. Vi har nu inga andra förråd än på Gålö. 29 pallar har kokats ner till 10 pallar som maskin måste kika i för att bedöma om vi skall ha och om det passar på något av fartygen. Mycket av det som var Spica’s och Ystad’s har hamnat i ”studio 54” med hjälp av hjullastaren och den eldrivna pallyften som kroknade innan vi var klara, får nu vila och ladda batterierna tills i morgon. Alla pallar är inne i förrådet men alla har inte lyfts på plats, utom de 10 . Allt som vi kunnat sortera och orkat lyfta har vi försökt att märka och ligger i den vita containern som gjorts i ordning för att rymma mycket bra att ha.

Ett speciellt tack till Lennart, som ordnat med transport och mycket mera för att detta skulle fungera.

På återseende den 24/10

Vid rodret / Olle Jidinger

Share this Post: