Dags att lyfta blicken framåt!

By Olle Jidinger|14 december, 2020|

Nu finns våra tänkta och planerade körningar för 2021 publicerade på vår hemsida. Då infinner sig en förhoppning om att det kan bli möjligt till ett år då vi kan visa upp vårat fartyg T121 Spica och köra passagerare med full fart.

Det är lätt att tappa sugen när det kommer en fiende som vi inte kan se och inte riktigt vet hur vi skall möta, Men alla har på ett förtjänstfullt sätt visat gott humör och kämpaglöd trots detta. Som ni ser i programmet så vi satsar vidare på att kunna visa upp oss på Örlogsdagarna i augusti. Om vi flyttar siktet lite längre bort så har vi Flottan 500 år vilket vore roligt att möta med ett fartyg i gott skick, så där har vi en hel del som behöver ses över och putsas upp men det är roligt att ha ett tydligt mål framöver.

Jag vill passa på att önska alla i besättningen

En God Jul och ett Gott nytt År

så får vi se när vi kan starta upp rustningen inför sommaren 2021.

Vid rodret Olle Jidinger

Share this Post: