Tack för i år

By Henrik Bergman|26 december, 2018|

Nu så här de sista dagarna på 2018 funderar man lite på hur året med Spica har varit. Ömsom vin ömsom vatten skulle kunna beskriva det som hänt. Vinet består av alla de körningar vi genomfört och de positiva kommentarer vi erhållit från våra passagerare, samt det enormt fina väder som sommaren bjudit på. Vattnet skulle kunna sammanfattas i de problem vi haft med våra gasturbiner, vilket inneburit ett högt antal arbetstimmar utöver det normala. Detta har emellertid nu resulterat i att vi gick in i ”vinteridet” med vetskapen om att vi kan starta det nya sjöåret med fungerande gasturbiner och med positivt fyllda tankar.

2019 års planering är nu fastställd och snart kommer våra planerade körningar att läggas in på hemsidan. Jag/vi ser nu fram emot att ta emot såväl nya som ”gamla” passagerare och passar samtidigt på att tacka för året som gått samt önska er alla

ETT GOTT NYTT SPICA ÅR 

”Kondorgrepp” var nog att föredra på signalbryggan… Foto: Ulf Lindmark

Share this Post: