Aktuellt läge 2020-03-31

By Olle Jidinger|31 mars, 2020|

Vi fick en bra start på årets planerade insatser med arbetsdagar och utbildningsinsatser. Men efter den 11 mars så har inte mycket blivit vad vi tänkt oss, då Covid-19 tog över och vände upp och ner på vår värld. Arbetsdagar har nu ställts in och skjutits på framtiden till vi ser att riskerna för oss har klarlagts. Vi följer det Mail som Christian Wollert skickade den 14 mars.

Det som är en av de stora frågorna är: kan vi köra upp till varvet och kan vi torrsätta vårt fartyg vad har varvet för tankar ? Vad sker med planerade körningarna? Dessa frågor kommer vi att diskutera under början av april och en reservplan kommer att tas fram. Vi får förhoppningsvis inom en snar framtid en klarare bild av vad som gäller och vilka förutsättningar som vi har att rätta oss efter.

Än så länge så låter vi lagt kort ligga men det är Mycket troligt att vi nog kommer att få flytta en del aktiviteter Till senare datum.

Fartygsmässigt så har vi ett gott läge med välfyllda bränsletankar, och det finns arbete att utföra men inga tidskritiska, ett bokningsläge som alltid kan vara bättre men det brukar bli bättre när värmen och solen tittar fram. Vi håller de som bokat informerade om läget och att vi kan komma att behöva flytta på körningar osv.

Jag hoppas att ni alla som jag laddar upp inför de kommande arbetsdagarna när vi kan börja arbeta igen! Så håll utkik efter info från Rederiet. Hälsningar Olle

Share this Post: