Våren är kommen men vad gör vi ?

By Olle Jidinger|28 april, 2020|

Tiden är nu inne att utföra de arbeten som skall ske innan våra provturer, men det ser inte ut som det brukar och vi har tvingats att ta hänsyn till Covid-19. Detta har som vi lärt oss att säkerhet mao hålla avstånd är en av nycklarna till att begränsa denna pandemi. Men en delinsatser har gjorts och vårt maskineri GT1 och GT5 verkar vara med oss vilket vi är glada för. Några av oss var ute och förberedde en del däckarbeten vilket jag återkommer till. Det kändes skönt att se ut över hamnen där fartygen gungade lätt i solgasset.

Som de flesta vet så har vi behov av lite strategiska rekryteringar och för att få bra infasning och en trygg situation är det nu dags att handla.

– Är du eller vet du någon som är intresserad av Fartygschefsrollen på Spica?
– Är du eller vet du någon som är intresserad av Chiefsrollen på Spica?

Bägge dessa roller innehåller krav från transportstyrelsen mm så vi får se oss om och alla tips är välkomna. Om du kanske känner någon eller tror att någon kan vara intresserad, så sänd mig ett mail olle.jidinger@gmail.com

Vi har en del konversation rörande GT1 or och om dessa bär frukt, vilket vi tror och hoppas så har vi behov av resurser som dels kan projektleda men även delta i eventuella konvert erinrar av dessa maskiner.

– Är du vår projektledare och intresserad av att leda vårt program för GT1 ?
Skicka mig gärna ett Mail så tar vi ett snack om detta. Olle.jidinger@gmail.com

Vi har utfört en inspektion och dokumentation av de Asbest skador som finns och nu är avsikten att anlita folk för att detta skall vara ok att vara och sova ombord.

Vi kommer att försöka att få igång mindre grupper inom de olika disciplinerna samt om möjligt olika dagar i veckan då det finns en hel del som är ”Friherrar” för att kunna hålla avstånd och exempelvis däck’s arbeten är I huvudsak utomhus.

Vi startar upp sakta och säkert så får vi se vad man bestämmer om villkoren från Regering och myndigheter.

Vid rodret Olle Jidinger

Share this Post: