”Gröntjänst i Ärla”

By Olle Jidinger|19 maj, 2020|

Igår var vi från Spica, Ystad och T56 ute p[ gröntjänst i vårt förråd i Ärla och inventerade bland de 56 pallar som finns där. Det vart ett styvt jobb att kolla igenom vad som är användbart och de saker som vi borde ta hand om. Vi skall försöka att ta det hem till Gålö i närtid och där sortera ut det som vi inte lyckades få klarhet i på plats. Helt klart så behöver vi se över volymen så att vi kan få in detta i förråd 54 och kylcontainern. Men det finns nog saker för alla tjänstegrenar i dessa 21 pallar som är sorterade grovt och ett stort antal som skall till skrot. Tack vare Thomas som förde protokoll och fotade innehållet och de som nästan vet allt om vad som suttit var på Spica, Lennart, Henrik och Pelle så har vi kommit en bra bit på vägen till att veta var vi har vad. Tillsammans så hade delar av SpicaS, Ystads och T56s besättningar en konstruktiv dag i spenaten.

Vid rodret Olle Jidinger

Share this Post: