Vad händer nu ?

By Olle Jidinger|25 juni, 2020|

Hej Alla,

Vänföreningen hade styrelsemöte den 16:e Juni där det beslutats att samtliga körningar i år ställs in med respekt för gällande restriktioner och våra medlemmars välbefinnande.Varvsbesöket senareläggs också till 2021.
Verksamheten under resten av året kommer att fokuseras mot underhållsarbete inklusive några större teknikprojekt samt viss utbildning.

Underhållsinsatserna kommer tills vidare att ske genom tjänstegrenarnas försorg. Rederiet kommer att ta fram en övergripande arbetsplan i samråd med respektive tjänstegren så att vi gör arbetet så effektivt som möjligt samt undviker för stort antal ombord samtidigt.

Respektive tjänstegren diskuterar sin underhållsplan och tar fram förslag på omfattning och genomförande.
Jag vet att maskin är p[ gång att dra igång det som kan kan och behöver göras. Intendentur vet ganska väl vad som skall göras och likaså däck, men det som behöver planeras är att inte allt krockar mm s[ vi h[ller avstånd mm.

Det finns tankar om att fysiskt ha ett möte på Gålö i myten på Augusti och presentera hur planerna ser ut 2021 osv men med respekt och avstånd såklart, men till detta återkommer jag senare.

Jag vill nu önska alla en skön sommar så ni kommer utvilade åter till vårt fartyg i Augusti.

Vid rodret Olle Jidinger

Share this Post: